7 – Ediții limitate

Ediții limitate este o sintagmă pe care o auzim des dar ce înseamnă? Este ea importantă pentru Minunat? Da, este!

Pentru Minunat, ediții limitate înseamnă că fiecare eșarfă este fabricată în foarte puține exemplare. Foarte puține? Cam câte? În principiu sub 15 dar cel mai des sub 10.

Deci da, ediții limitate este în esența Minunat, sub piele.

Excepții?
E puțin probabil ca la o conferință să întâlnești o persoană care poartă fix o eșarfă ca a ta pentru că sunt doar 5 designuri pe care le-am reeditat și care din această cauză au fost imprimate în peste 15 exemplare.

De ce am reimprimat? Toate au placut extraordinar de mult…toate! Motivul succesului a primat. Din aceste 3 designuri, credem că vom menține mereu 2 în colecția de fond pentru că sunt reprezentative pentru demersul nostru.

Roșu și alb

Eșarfă din mătase twill

33×140 cm

Pomul vieții

Eșarfă din mătase habotai

40×180 cm

Tradiție

Eșarfă din lână cu mătase

40×180 cm

De ce atât de puține exemplare? Într-o lume debordantă de frumusețe și varietate a formelor, a culorilor, Minunat nu poate aduce uniformitate.

Minunat se trage din oameni care au iubit și au creat pentru ei piese vestimentare rafinate, care au iubit unicul mai presus de orice.

Minunat învață de la meșteșugarii care, femei și bărbați deopotrivă, pun unicul în centrul muncii lor. Cine a văzut 2 ii autentice identice?

Am preferat să desenăm mai mult și în loc să avem 3 designuri diferite și 25 de exemplare identice din fiecare, am decis e Minunat să ai 9 designuri diferite și muuuult mai puține exemplare din fiecare.

Rezultat? Accesorii practic unice pentru clienți, lux și distincție asigurate. Și asta doar cu cercetare, reflecție, lectură, ore de desen.

De mulți ani suntem șocați de faptul există magazine pline cu tone de haine, și de mulți ani fugim de ele. Deși sistemele de reciclare a textilelor există, ni se pare mai simplu schimbăm modul de a consuma și producem mai puțin.

Este etic producem mai puțin. Clienții au puterea de a consumă mai puțin dacă produsele care li se propun sunt studiate, variate, versatile și ….rezistente în timp. La Minunat, noțiunea de ediție limitată nu e în contradicție cu aceste criterii.

Cu cât noi ne gândim mai mult la designurile noastre, cu cât noi căutăm mai mult rafinamentul în ceea ce facem, cu atât voi vă veți gândi mai mult la ținutele voastre, veți putea explora colecții care cuprind povești – costume de patrimoniu sau scoarțe din anumite regiuni, dar și reginele și prințesele țării noastre.

invităm gânditi mult când cumpărați un textil care vă  apare pe raft – real sau virtual – în multe – multe exemplare. Oare a durat mult concepția lui (e destul de frumos pentru mine?), a fost bine croit (adică voi simți bine în el?), unde a fost fabricat (oare pe aici într-o fabrică în care lucrează o prietenă?).

Noțiunea de ediție limitată este doar una din valorile noastre, ca ne cunoașteți mai bine, puteți citi aici.

Echilibru lână

Carré din lână cu mătase

65×65 cm

Foc de lână

Carré din lână cu mătase

65×65 cm

Broderie lavand

Eșarfă din mătase habotai

40×180 cm

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *