Poartă un strop de folclor zi de zi

Descoperă produsele

Mătase habotai

Vezi colecția

Mătase twill

Vezi colecția

Lână și mătase

Vezi colecția

Carré

Vezi colecția

Eșarfă

Vezi colecția

Cele mai noi eșarfe și accesorii

Descoperă noua noastră colecție

Lână cu mătase

Tradiție

440 lei
320 lei

Mătase twill

Marama de aur

320 lei

Mătase twill

Dobrogea

320 lei
320 lei

Minunat by Irina

Casa de design Minunat by Irina îți propune accesorii de lux imprimate cu desene inspirate din arta populară românească. Expresia estetică a folclorului textil românesc este integrată într-un mod unic, cu respect pentru sursa de inspirație și cu imaginație. Suntem adepți ai textilelor de lux, finisate cu grijă și atenție și ne dorim ca și tu să te bucuri de eleganța cotidiană pe care ele o oferă.

Descoperă mai multe

Ambalaje minunate

Am ales ambalaje care sa completeze bucuria de a avea un produs Minunat prin culoare și finețe. Fiecare produs este ambalat în hârtie de mătase și pus într-o pungă cadou, toate aceste ambalaje poartă logo-ul nostru.

Fiecare produs este însoțit de instrucțiunile de utilizare, de informații despre material și despre cum poate fi purtat. Poți adăuga un card de mulțumire scris de mână, ne ocupăm de acest detaliu! Putem să trimitem un cadou în numele tău: în procesul de cumparare vei avea posibilitatea sa ne lași adresa destinatarului și mesajul pe care dorești să îl scriem.

Dacă dorești să scrii tu felicitarea, în procesul de cumparare vei avea posibilitatea de a ne cere acest lucru și îți vom trimite o felicitare necompletată.

Urmărește-ne pe Instagram

Error validating access token: The user has not authorized application 380204239234502.