9 – Clienții, doar clienții …

Cu toții auzim aceste cuvinte, această promisiune – că vom fi centrul atenției atunci când comandăm, când alegem un produs, când investim.
În ultimul timp am avut cliente care revin ca să ofere Minunat, ce bucurie, o dată ce au gustat stropul de folclor, le-a plăcut!
Am avut un newsletter care a circulat de la o prietenă la alta și au fost multe comenzi, iar logistica noastră a prins aripi!
Avem o clientă care ne împinge de zor să inovăm, să fim mai curajoși, să propunem mai mult decât eșarfe. Și o clientă care își construiește cu dăruire colecția.
Ah, și clienta care aștepta reaprovizionarea cu acel carré, cel care îi scăpase. Ne simțim foarte bogați… vă mulțumim!

6 – Cum purtăm Minunat?

Cum purtăm Minunat?

Modul în care purtăm Minunat este parte din reflecția pe care o avem atunci când concepem un design nou, când căutăm surse de inspirație, când alegem un material. Desigur, nu vom alege un material sintetic, vom avea mereu de ales între diferite tipuri de matase – considerate după grosime – și diverse amestecuri între matase și alte fibre – ca lâna.

Purtăm mult eșarfe și carré-uri, testăm, răsfoim reviste de modă….ne place moda italiana și ne uitam puțin și la moda franceză.

În acest articol ne oprim asupra carré-urilor sau băsmăluțelor – eșarfe pătrate, accesorii pe care le vedem prin aeroporturi, la duty free, le vedem decorând vitrine poetice, realizate cu stil.

Am ales fotografii epurate cu Georgiana și contextuale cu Irina, că să ilustrăm în fel și chip modul în care bucată de mătase poate fi și funcțională și estetică.

Funcțională, da, pentru că în fond, în negura vremii, era o băsmăluță care acoperea, apara, era parte dintr-un cod. În timp și prin mâna omului a devenit carré sofisticat dar și basma brodată colorat, țesută cu rost.

3- În februarie suntem ocupați

Da, în februarie suntem ocupați pentru că sărbătorim!

Aici la Minunat, nu putem ignora Valentine’s, Dragobetele și evident, nici 8 martie! Pentru 1 martie, ne organizăm diferit!

Am căutat mult timp până am găsit un cadou pentru clienți, un cadou care sa ne corespundă.

Acest cadou trebuia să fie tot atât de prețios ca și eșarfele, util, aducător de o stare de bine, simbol de lux.

2- În curent sau un curent?

Am scris pe fugă zilele astea că Minunat nu e în curentul reducerilor sezoniere ci mai degrabă inventează un alt mod de a recompensa clienții. Dar de ce în curent sau un curent? Pentru că mesajul produselor Minunat este calitatea, concepția elaborată și rezistența în timp și aceste atribute nu se conjugă bine cu reducerile […]

Instrucțiuni de intreținere

    Instrucțiuni de intreținere Ai achiziţionat un produs Minunat by Irina, te felicităm! Cum procedezi pentru a întreține corect produsul? Dacă pe etichetă scrie “DRY CLEAN ONLY” înseamnă că trebuie să duci produsul la curățătorie. Dacă nu poți merge la curățătorie, poți spăla produsul cu mâna dar numai cu apă rece. Folosește un detergent […]