Întrebări frecvente

Suntem gata să-ți răspundem întrebărilor pe care le ai legate de produsele noastre. Dacă nu găsești răspunsul dorit în această pagina, nu ezita să ne contactezi.

Despre comenzi

Cum aflu dacă comanda mea a fost confirmată?

Vă vom trimite un e-mail dacă plata comenzii dumneavoastră este acceptată. Dacă nu aveți confirmare prin e-mail după plasarea unei comenzi, vă rugăm să verificați folderul SPAM/JUNK, deoarece e-mailul ar putea fi acolo, apoi etichetați ca sigur, astfel încât conversațiile noastre să rămână vizibile pentru dvs.

Dacă nu ați primit niciun e-mail de la noi, vă rugăm să scrieți la shop@minunatbyirina.com pentru a ne avertiza.

Puteți vedea istoricul stării comenzii dvs. dacă ați ales să vă faceți un cont în magazinul nostru online anterior comenzii dvs.

Cel mai bun mod de a ne contacta în legătură cu o comandă este să răspunzi la e-mailul nostru de confirmare a comenzii, astfel încât să putem vedea imediat ID-ul comenzii tale.

De asemenea, ne puteți contacta folosind formularul de contact. Vă rugăm să menționați ID-ul comenzii în subiect.

De asemenea, puteți folosi numărul de telefon afișat în secțiunea CONTACT, dar pentru a vă asigura asistența deplină, e-mailurile sunt cea mai bună cale.

Plasarea unei comenzi înseamnă că plata a fost confirmată. Dacă doriți să anulați comanda, atunci scrieți-ne în termen de maxim 24 de ore de la primirea e-mailului de confirmare a comenzii.
Scrieți un e-mail la shop@minunatbyirina.com și indicați dorința de anulare și ID-ul comenzii.

Despre livrare

Cât costă transportul?

Livrare gratuită în România pentru toate comenzile!

*Țările UE sunt: ​​Germania, Belgia, Franța, Italia, Luxemburg, Olanda, Danemarca, Irlanda, Grecia, Spania, Portugalia, Austria, Finlanda, Suedia, Cipru, Estonia, Ungaria, Lettonia, Lituania, Malta, Polonia, Republica Cehă, Slovacia, Slovenia, Bulgaria, România, Croația.

În functie de tara în care va aflati, este posibil sa trebuiasca sa platiti taxe, existenta acestor taxe si valoarea lor nu ne sunt cunoscute, va invitam sa va adresati autoritatilor locale.

Pentru livrarea gratuita în UE, trebuie să plasezi o comandă de peste 650 lei, pentru livrarea gratuita în USA și în restul lumii, trebuie să plasezi o comandă de peste 1000 lei.

*Țările UE sunt: ​​Germania, Belgia, Franța, Italia, Luxemburg, Olanda, Danemarca, Irlanda, Grecia, Spania, Portugalia, Austria, Finlanda, Suedia, Cipru, Estonia, Ungaria, Lettonia, Lituania, Malta, Polonia, Republica Cehă, Slovacia, Slovenia, Bulgaria, România, Croația.

Din păcate nu vă putem propune să ridicați produsele din magazin. Dacă aveți o solicitare urgentă, vă rugăm să ne scrieți la shop@minunatbyirina.com și să ne spuneți cu ce vă putem ajuta.

Livrările în România, SUA, se realizează în 48-72 ore de la confirmarea comenzii.

Livrarea în aceeasi zi sau în ziua următoare nu sunt posibile.

Daca aveti nevoie de produse personalizate, va invitam sa ne scrieti la shop@minunatbyirina.com si va vom trimite o descriere a serviciilor noastre si o oferta adaptata cererii dvs.

 

Despre retururi

Care este politica de retur?

Acceptăm retururi dacă produsul nu a fost cumparat din secțiunea “Oferte” si dacă ne informați despre dorința dvs. de a returna produsul în termen de 14 de la primirea acestuia. Vă rugăm să rețineți că produsul nu trebuie purtat, spălat, manipulat în niciun fel. Vă rugăm să rețineți că cel mai bun mod de a trimite înapoi un produs este utilizarea ambalajului original.

Toate costurile de livrare – atat cele inițiale, cat si cele de retur – sunt responsabilitatea clientului.

Va rugam sa pregatiti coletul pentru retur si sa urmati instructiunile pe care le veti primi pe email de la shop@minunatbyirina.com

Costul livrarii returului nu este rambursabil, cu exceptia cazului in care decidem noi acest lucru, pe baza informatiei pe care ne-ati furnizat-o ca motiv al returului; fiecare caz va fi evaluat individual. Costul livrarii returului este retinut din suma care îi este rambursata clientului.

Gift Cards / vouchere

Nu efectuam schimburi pentru produse. Daca doresti un alt produs in locul celui pe care vrei sa il returnezi, returul si comanda noua sunt tratate ca doua operatiuni distincte. Atentie, nu se pot returna produsele care au fost achizitionate din sectiunea “Oferte”

Rambursarea are loc la 5 zile lucratoare dupa primirea produsului returnat la noi.

Puteti incepe prin a completa formularul de retur apasand aici.

Daca, din orice motiv, nu puteți folosi formularul de retur, va rugam sa ne scrieți la shop@minunatbyirina.com, precizând produsul/produsele pe care doriți sa le returnati și numărul comenzii. Vom reveni pe mail cu instrucțiuni de retur.

Despre plati

Ce metode de plata oferiti?

Puteti plati cu cardul sau cu contul dvs Paypal. Dat fiind ca Paypal nu accepta RON, selectati o alta moneda (EURO, USD) pentru a efectua plata.

Puteti plati in RON, EURO sau USD.

Despre produse

Din ce materiale sunt fabricate produsele?

Mătasea twill este perfectă în orice anotimp, este un material opac care poate fi țesut cu fire de grosime diferită, rezultând diferite tipuri de twill. Aceasta mătase este o alegere clasică pentru eșarfe și carré-uri și o veți găsi în colecțiile marilor case de modă.

Mătasea habotai este mult mai subțire, transparentă, răcoroasă și foarte bună pentru vară.

Lâna cu mătase este o alegere bună pentru iarnă, un material călduros și plăcut, pe care se imprimă motive detaliate, fine.

Da, orice produs Minunat by Irina – aflat în stoc, la oferte sau indisponibil – poate fi personalizat, va invitam sa ne scrieți mai mult despre nevoile dvs. la
shop@minunatbyirina.com.

Dacă pe etichetă scrie “DRY CLEAN ONLY” înseamnă că trebuie să duci produsul la curățătorie.

Dacă nu poți merge la curățătorie, poți spăla produsul cu mâna dar numai cu apă rece.

 • Folosește un detergent delicat în cantitate foarte mică, nu lăsa produsul la înmuiat.
 • Clătește în apă rece de mai multe ori, elimină apa numai prin presare delicată între prosoape groase apoi netezește cu mâna, readucând la forma inițială.
 • Pune la uscat pe un uscator de rufe apoi calcă pe dos cu un fier de călcat la temperatura potrivită (mătase, lână).

Iată sfaturile noastre pentru a conserva mătasea pe termen lung:

 • Ferește produsul de expunere foarte prelungită la soare
 • Nu vaporiza parfum
 • Nu călca cu fierul de călcat pe fața materialului
 • Nu stoarce prin torsiune
 • Nu umezi în plus atunci când calci
 • Nu usca în mașina de uscat rufe
 • Va putem oferi produse Minunat by Irina fără personalizare în cantități mari.
 • Va putem propune personalizarea oricarui produs Minunat by Irina. Putem adauga un logo și/ sau numele companiei. Ceea ce menținem : materialul, forma și dimensiunile.

Optiunea card cadou va fi disponibila peste câteva zile!