Posted on

Poveste din arhiva 2021 – Caldura si culoare

Mult asteptata!
Colectia de iarna Minunat a sosit la timp pentru
evenimentul din 20 noiembrie !
Desene conectate cu seria de sfârsit de vara, culori exuberante care ne tin departe de cerul gri.

Design

Natura e mereu aici, cu voi si cu Minunat. Am cules frunzele cele mai mici, am observat pasarile cele mai sperioase. Am încercat sa nu intram in vietile lor, am trecut neobservati dar am luat verde-gri si roz, verde mar si verde prafuit pentru voi. Am chemat soarele si am îmblânzit întunericul.
Imaginea Minunat s-a aventurat între grafisme folclorice, oare o veti gasi?

Pe drum

Am mers pe un drum cunoscut, acela al covorului oltenesc. Îl iubim, îl iubiti. Îl cunoastem, aveti nevoie de el. L-am reconstruit, l-am colorat din nou, îl vom purta din nou, îl vom oferi din nou.

Elegant

Pentru toti si toate un strop de culoare: patratul din lâna si matase, fin si calduros. Puteti purta chiar si negru, doar nu uitati patratul colorat, nici nu stiti cât de fin veti iesti în evidenta.

Întâlnire

Iubitorul de folclor de regaseste, iubitorul de moda rezonabila este si el în lumea lui…pentru ca din nou, un accesoriu arata patru colturi diferite, pentru da din nou (în sfârsit!!!) ne asteapta o lansare cu prezenta fizica!
Notati în agenda data de 20 noiembrie 2021, dupa-amiaza in Lyon 6ème. Urmeaza o noua scrisoare cu toate detaliile si cu catalogul lansarii – desigur, surprize si noutati neasteptate.