Posted on

Poveste din arhiva 2021 – Noua colectie, imagini in premiera!

Cu drag, pentru voi….

Iata o prima serie de vesti despre noua colectie si despre evenimentul de lansare pe care îl pregatim în toamna aceasta. Pentru a putea primi direct noutati in premiera si fotografii in exclusivitate, va puteti înscrie la newsletter pe www.minunatbyirina.com
Suntem încântati ca în aceste vremuri dificile suntem aici plini de culoare, vise, si ne dorim mult sa va aducem relaxare, recreere, bucurie.

Noua colectie

Esarfele de matase au sosit chiar înainte de vacanta si le-am luat în bagaje! Ne-am bucurat de soare, de valuri si le-am fotografiat gândindu-ne la voi.

Despre ce noutati povestim?
În plus de desene noi, un fabricant nou, o finisare noua, o forma abordata sumar în trecut (carré-ul) si culori tentante.
Un gând retro, mult glamour si o clara încurajare spre eleganta zilnica!

Desene

Frumusetea costumului popular românesc ne vrajeste iremediabil, în colectia actuala am ales o ie si o fota de fetita.
Broderiile de acasa, mult iubite, vazute la bunici, lucrate de strabunici, s-au instalat durabil în colectie.
Florile din jurul casei s-au orientat ca în salurile rusesti si putem sa le plimbam în lume.
Câteva noi desene sunt plasate astfel încât sa putem purta esarfa în 4 moduri diferite, în functie de tinuta si nu numai. Ne place mult sa avem produse versatile care se pot adapta, va pot însoti în calatorii, pot înveseli tinute simple.

Material si dimensiuni

Folosim în continuare matasea marilor case de design, folclorul pe care îl transpunem merita tot ce exista mai fin. Si oricum, o data ce va obisnuiti cu twill, numai twill puteti purta.
Finisarea rulata a tivului aduce un aspect mai elegant de care ne bucuram. Dimensiunea de 65 x 65 cm ne încurajeaza imaginatia, în timp veti afla din stirile noastre exclusive cum ne place sa purtam aceste matasuri.

Culori

Nuante de verde: frunze de maslin, mere acrisoare, salvie…

Nuante de rosu : corai, rosu roz, rosu închis…

Culori rasarite din gradina vecinilor, din cutia cu margele sau din paleta de culori a prietenelor…