Posted on

Poveste din arhiva 2022 – Folclor si culoare

Ianuarie colorat!
La multi ani tuturor! Suntem înca plini de amintiri din perioada sarbatorilor, cu cântece si culori, cu traditii. Ce efect are aceasta forma de frumusete asupra noastra? Folclorul ne aduce bucurie, o stare de bine extraordinara iar Minunat intervine imediat pentru ca ianuarie sa fie colorat, iar încântarea sa continue.

Pretios

Daca decembrie este mereu luna cadourilor, ianuarie este luna preturilor mici iar Minunat joaca diferit în acest joc. Produsele noastre au aceeasi valoare tot anul. Oamenii care le-au facut au acelasi nivel profesional tot anul, valoarea obiectelor fabricate de ei nu scad în timp. Modul de realizare si desenele purtate le dau rezistenta în timp pe care o meritam.
Dar noi stim ca suntem cu totii diferiti si dorim sa ne instalam cu bucurie în garderoba fiecaruia dintre voi.

Comori

Ne plac seriile mici de produse, lucram ca ele sa fie eterne si stim ca un strop de folclor ne este de folos mai ales in ianuarie.
Am realizat o serie de desene aparte, surori si verisoare cu desenele din colectia principala si le-am transformat în panglici mari. Brâie sau cravate? Vedem. Dimensiunea lor corespunde dorintei de a vedea si preturi mai mici in vitrina Minunat.

Pe alese

Garderoba studiata, detalii mici, investitii mici, succes total.
Am ales cu drag din cutia cu comori câteva piese frumoase din sticla si ceramica pe care le putem asocia cu matasurile.
Sâmbata voi lansa aceste câteva produse noi si seturi mici si colorate, aliate ideale în lupta cu vremea gri. Aceasta perioada aparte va fi scurta pentru ca trebuie sa pregatim iesirea din iarna!